Joost Vollaard

BIG-geregistreerd
Nummer: 39046794904

Olaf van den Bergh

BIG-geregistreerd
Nummer: 
49922194904

Joeri Wolf

BIG-geregistreerd
Nummer: 
79920697704

Over het team

Joost Vollaard

Ik ben fysiotherapeut sinds 1996 en sportfysiotherapeut sinds 2007. Ik loop hard sinds m’n 12e, vroeger op de baan, nu ben ik enthousiast trailloper. M’n PR op de marathon is 2.56, van lang geleden in Amsterdam.

Ik heb lang gewerkt in de sport-polikliniek in het Bronovo-ziekehuis in Den Haag, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het revalideren van sporters na operaties (oa kruisbanden, fracturen) en overbelastingsblessures. In 2012 heb ik de praktijk Topsportief opgestart met een vestiging in Arnhem en een vestiging in Haarlem.

Daarnaast ben ik sinds 2004 werkzaam bij het atletenmanagementbureau Global Sports van Jos Hermens, de laatste jaren werk ik met name met Keniaanse topatleten zoals Eliud Kipchoge, Faith Kipyegon en Geoffrey Kamworor. Ik begeleid de atleten bij de grote marathons (Berlijn, Londen, Chicago, New York), Diamond Leagues en kampioenschappen oa de Olympische Spelen in Rio en de Wereldkampioenschappen atletiek in Londen en Doha.

Van 2007 t/m 2015 was ik werkzaam bij de Atletiekunie, op Papendal en bij diverse trainingsstages en Europese en Wereldkampioenschappen atletiek oa WK’s in Moskou en Peking.

Mijn specialismes zijn: soft-tissue behandelingen, revalidatie post-operatief/na overbelastingsblessures en het maken en opbouwen van oefenprogramma’s op maat.

Olaf van den Bergh

Fysiotherapeut bij Topsportief sinds 2017. Daarnaast ook werkzaam als fysiotherapeut voor Global Sports Communication, een atleten managementbureau die verschillende internationale toppers binnen de atletiek onder hun hoede hebben, waarvoor ik de hele wereld overvlieg om hen te begeleiden.

Op beide werkplekken streef ik mijn passie na: het werken met en helpen van sporters/hardlopers, zowel op (inter)nationaal niveau als de recreatieve fanatiekeling. Mijn werk heb ik altijd gecombineerd met topsport, van voormalig Nederlands kampioen op de 400 meter tot aan Ironman finisher triatleet op de lange afstand.

Specialismes: dry needling, soft-tissue behandelingen, kracht en/of revalidatieschema’s op maat.Joeri Wolf

In 2016 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik gelijk aan het werk gegaan binnen een sportschool in Arnhem, hier werkte ik als algemeen fysiotherapeut en heb ondertussen allerlei cursussen gedaan op het gebied van sportrevalidatie.

Sinds december 2020 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Topsportief. Omdat mijn hart bij de sport, en dan met name hardlopen, ligt hoop ik goed aan te kunnen sluiten bij de patiënten.

Mijn doel ik het waar mogelijk het voorkomen van blessures. Wanneer het dan toch even tegen zit en er een blessure opgetreden is ga ik graag samen met jou de uitdaging aan om deze zo goed mogelijk te verhelpen en herhaling in de toekomst te voorkomen.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik actief in de topsport als hardloper. Hierbij richt ik mij op afstanden tussen de 10 kilometer en de marathon.