Joost Vollaard

BIG-geregistreerd
Nummer: 39046794904

Olaf van den Bergh

BIG-geregistreerd
Nummer: 
49922194904

Vinne Los

BIG-geregistreerd
Nummer: 
19067056004

Over het team

Joost Vollaard

Ik ben fysiotherapeut sinds 1996 en sportfysiotherapeut sinds 2007. Ik loop hard sinds m’n 12e, vroeger op de baan, nu ben ik enthousiast trailloper. M’n PR op de marathon is 2.56, van lang geleden in Amsterdam.

Ik heb lang gewerkt in de sport-polikliniek in het Bronovo-ziekehuis in Den Haag, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het revalideren van sporters na operaties (oa kruisbanden, fracturen) en overbelastingsblessures. In 2012 heb ik de praktijk Topsportief opgestart met een vestiging in Arnhem en een vestiging in Haarlem.

Daarnaast ben ik sinds 2004 werkzaam bij het atletenmanagementbureau Global Sports van Jos Hermens, de laatste jaren werk ik met name met Keniaanse topatleten zoals Eliud Kipchoge, Faith Kipyegon en Geoffrey Kamworor. Ik begeleid de atleten bij de grote marathons (Berlijn, Londen, Chicago, New York), Diamond Leagues en kampioenschappen oa de Olympische Spelen in Rio en de Wereldkampioenschappen atletiek in Londen en Doha.

Van 2007 t/m 2015 was ik werkzaam bij de Atletiekunie, op Papendal en bij diverse trainingsstages en Europese en Wereldkampioenschappen atletiek oa WK’s in Moskou en Peking.

Mijn specialismes zijn: soft-tissue behandelingen, revalidatie post-operatief/na overbelastingsblessures en het maken en opbouwen van oefenprogramma’s op maat.

Olaf van den Bergh

Fysiotherapeut bij Topsportief sinds 2017. Daarnaast ook werkzaam als fysiotherapeut voor Global Sports Communication, een atleten managementbureau die verschillende internationale toppers binnen de atletiek onder hun hoede hebben, waarvoor ik de hele wereld overvlieg om hen te begeleiden.

Op beide werkplekken streef ik mijn passie na: het werken met en helpen van sporters/hardlopers, zowel op (inter)nationaal niveau als de recreatieve fanatiekeling. Mijn werk heb ik altijd gecombineerd met topsport, van voormalig Nederlands kampioen op de 400 meter tot aan Ironman finisher triatleet op de lange afstand.

Specialismes: dry needling, soft-tissue behandelingen, kracht en/of revalidatieschema’s op maat.Vinne Los

Mijn naam is Vinne Los en ik ben sinds 2019 voor Topsportief komen werken na mijn verhuizing naar Arnhem. De banden met de jongens bestaan al langer omdat onze wegen al jaren kruisen in de atletiekwereld.

Ik werk sinds 2010 bij internationale marathons en baanwedstrijden in de atletiek. Hoogtepunt was 4 jaar wonen en werken in Ethiopië in dienst van Global Sports Communication. Na terugkomst zie ik in de praktijk veelal mensen met hardloopgerelateerde klachten, maar ook andere sporters. Tevens heb ik een enorme passie voor de fietssport en doe ik ook bikefits om mensen beter te positioneren op de fiets om zo klachten te voorkomen of te verhelpen.